Download Nothing Phone (1) en Android 13-achtergronden

niets telefoon (1) android 13 wallpapers

Alle eigenaren van Niets Telefoon (1) wachten op de release van de update Android 13, en je kunt er een voorproefje van krijgen met de zijne officiële achtergronden. Hoewel de definitieve firmware nog niet is vrijgegeven, is er niets begonnen bètatestprogramma waardoor de meeste geeks het van tevoren kunnen testen. En dankzij degenen die deze bètaversie testen, is het nu mogelijk om de nieuwe achtergronden te bemachtigen die zijn gemaakt ter gelegenheid van de nieuwe grote update.

Er komen nieuwe officiële wallpapers aan voor de Android 13-update voor Nothing Phone (1)

niets telefoon (1) android 13 wallpapers

Toen Nothing Phone (1) werd gelanceerd en we je vertelden over de Nothing OS-interface, maakten we i eerste wallpapers van Niets. Aan die afbeeldingen zijn er nu nog zes toegevoegd, die iedereen zullen bereiken die Telefoon (1) updaten naar Android 13, maar die al op elke smartphone kunnen worden gedownload en geïnstalleerd. De afbeeldingen zijn degene die u hierboven ziet en u kunt ze in hoge resolutie downloaden 1.242 x 2.760 pixel van de volgende link:

Download niets telefoonachtergronden (1) Android 13

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.