Hier is de gratis app die het smartphone-gat verandert in een zeer handige knop

NotiGuy android app eiland dynamische multifunctionele knop

Is er een app die dat kan transformeren il foro voor de selfie-cam in een handomdraai knop om een ​​screenshot te maken, toegang te krijgen tot de laatst geopende applicatie, een contact te bellen of wat je maar wilt. Zijn naam is NotiGuy, is gratis en kan op verschillende manieren nuttig zijn!

NotiGuy verandert het perforatiegat in een knop magico

NotiGuy android app eiland dynamische multifunctionele knop

Het is een zeer originele app die dat kan transformeren klein gaatje in iets dat nog nuttiger is. Nee, dit is niet de zoveelste applicatie die Apple's Dynamic Island op je Android-smartphone probeert te introduceren, repliceren hoe het werkt op min of meer vage manieren en niet altijd met het gewenste succes. Natuurlijk, NotiGuy fa ook dat, maar de kracht van deze app is een andere.

Met NotiGuy kan dat zelfs transformeren il ponsgat van smartphone in een praktijk knop waarvan de functie verandert afhankelijk van de actie die u besluit toe te wijzen. Met andere woorden, de app creëert een soort voelbaar veld rond het gaatje. Wanneer aanraking wordt gedetecteerd in dat specifieke gebied, voert de app de toegewezen functie uit. U kunt bijvoorbeeld de ponsgat van de smartphone in een knop om er een te maken screenshot van het scherm, of voor accedere snel naar fotocamera.

Als het echter onaangenaam is om het aanraakveld in het interne cameragebied te activeren, NotiGuy biedt de mogelijkheid om het interactiegebied naar elk punt van de smartphone te verplaatsen, zodat je op elk moment van de dag een knop klaar hebt staan ​​voor gebruik.

NotiGuy android app eiland dynamische multifunctionele knop

Als u de functie van wilt testen Dynamisch eiland van de app ligt een van de voordelen die NotiGuy biedt in de vele mogelijkheden voor personalizzazione aanbiedingen, waarmee u kunt genieten van een ad-hoc en zeker aangenamere ervaring, vanaf het moment dat de blik van het Dynamic Island, kies je het. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan vind je hieronder de link om de app veilig te downloaden uit de Google Play Store.

NotiGuy | Downloaden voor Android

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.