Dit zijn de minst stabiele apps - de meeste crashes onder de populaire

app crasht

Een onderzoek heeft de lijst met de meest onstabiele apps voor iOS e Android, d.w.z. die applicaties die het meest vatbaar zijn voor crashes en fouten die leiden tot hun onmiddellijke sluiting. Het onderzoek, uitgevoerd door uswitch, analyseerde het gedrag van de meest populaire apps en vergeleek hun stabiliteit.

Facebook, YouTube, Twitter en… McDonalds behoren tot de apps die het meest crashen op smartphones

app crasht

De zoektocht naar uswitch heeft de populairste apps geanalyseerd en gerangschikt App Store e Play Storedoor informatie te verzamelen over neerstorten rapporteerde elke miljoen downloads per maand. Het onderzoek omvatte ook de gebruiker reviews en de meest verslag, evenals Google-zoekopdrachten naar app-gerelateerde problemen.

Wat u hieronder vindt, is de lijst met de meest onstabiele en meest crashende applicaties op zowel Android als iOS.

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • McDonalds
 • Tinder
 • Uber
 • Onenigheid
 • Amazone
 • WhatsApp
 • Instagram
 • Spotify
 • Trekken
 • Telegram
 • Gmail
 • Snapchat

Het is niet verwonderlijk dat de meest onstabiele app van allemaal zijn eigen app is Facebook, vaak bekritiseerd vanwege het batterij- en hulpbronnenverbruik. De Meta-app is in feite een van de zwaarste in omloop vanwege de vele achtergrondtaken die problemen veroorzaken voor het besturingssysteem.

Op de tweede plaats staat YouTube, dat het afgelopen jaar veel negatieve opmerkingen heeft ontvangen over de prestaties van de app. Twitter is echter de app met de grootste slechte diensten: in feite zijn er gedurende het jaar vele uren waarin gebruikers geen gebruik hebben kunnen maken van het sociale netwerk dat nu van Elon Musk is geworden.

app crasht

Aangezien het betrekking plaats de meest stabiele app, de zoektocht naar uswitch benadrukte een verrassende winnaar: Zoom, de app voor videoconferenties, werd door gebruikers bijzonder gewaardeerd vanwege de afwezigheid van problemen en bugs. Het zoekvolume voor Zoom-gerelateerde problemen is zelfs ongeveer 120 zoekopdrachten per maand.

Wat vind jij van deze ranglijst? Bent u het eens met de resultaten van het onderzoek? Laat het ons weten in de comments door aan te geven welke app volgens jou de meest onstabiele van allemaal is.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.