Samsung Game Launcher: update komt eraan, hier is het nieuws

Samsung Game Launcher-update v.7.0.00.5 lek

Samsung bereidt zich voor op de lancering van een nieuwe versie van Game Launcher, de app voor het beheer en de controle van alles wat met de gaming. Laten we samen ontdekken wat er nieuw is.

De Game Launcher-app van Samsung wordt binnenkort geüpdatet naar versie 7.0.00.5

Wie heeft er een smartphone Samsung, vooral een recentere, zal zeker de gelegenheid hebben gehad om de app uit te proberen Game Launcher. Het is een controlepunt van alle aspecten van gaming, een centrale plek van waaruit je alle games die op je apparaat zijn geïnstalleerd kunt beheren, nieuwe kunt ontdekken, je voortgang kunt delen en prijzen en medailles kunt verzamelen.

Nu, volgens geruchten, Samsung zou voorbereidingen treffen om een ​​nieuwe versie van de app te lanceren, namelijk de 7.0.00.5. Hoogstwaarschijnlijk zal deze nieuwe versie van Game Launcher hierna debuteren 1 februari samen met nieuwe Samsung-smartphones van de Galaxy S23-serie, als onderdeel van One UI 5.1 – de softwareversie die we aan boord van de volgende zouden moeten vinden vlaggeschip.

De nieuwe versie van Game Launcherlijkt echter geen grote veranderingen te introduceren. Er zouden enkele kleine wijzigingen in de Design, die er nu naar zou streven om i op de eerste plaats te zetten spel aanbevelingen, terwijl de bibliotheek met eigendomstitels en gamemeldingen allemaal naar het startscherm zijn verplaatst.

Samsung Game Launcher-update v.7.0.00.5 lek

Eigenlijk is het op dit moment poco onduidelijk of dit alle nieuwe functies zijn die met de release worden geïntroduceerd 7.0.00.5 di Samsung Game Launcher, noch of deze versie er deel van zal uitmaken Eén UI 5.1 of een aparte app-update. Aangezien de nerds erin zijn geslaagd de app op verschillende apparaten te installeren en uit te voeren, zou de tweede hypothese de meest geschikte kunnen zijn.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.