Hoe je erachter kunt komen waarom TikTok een video voorstelt in For You

TikTok-videosuggesties voor jou hoe het werkt

Heb je je ooit afgevraagd waarom een ​​bepaalde video- verschijnt in de sectie Voor jou di TikTok? Dat wil zeggen, waarom beveelt het sociale algoritme bepaalde inhoud aan in plaats van andere? Laten we samen proberen een antwoord op deze vraag te vinden.

Waarom TikTok een bepaalde video suggereert in Voor jou? Zo kom je erachter

TikTok-videosuggesties voor jou hoe het werkt

Basis, TikTok rangschikking i video- gebaseerd op een meer of mindere affiniteit met de aangetoonde interesses van een bepaalde gebruiker met zijn in-app-activiteiten. Om dit te doen, het algoritme van TikTok combineert een aantal factoren en houdt ook rekening met de keren dat we hebben aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een bepaald type inhoud.

Concreet stelt de app een bepaalde video voor op basis van de interacties, en dus de inhoud die u gewoonlijk bekijkt, aandeel of waarop u een "vind ik leuk" achterlaat. Maar ook op basis van Reacties die u publiceert en de uwe onderzoek, ai gevolgde rekeningen of gesuggereerd, ai recent geplaatste inhoud in de regio referentie, evenals de inhoud hier Populair.

Als u echter wilt weten waarom TikTok u laat zien en inhoud voorstelt om te bekijken, kunt u profiteren van een nieuwe functie die onlangs is gelanceerd door de Social. Om erachter te komen waarom een ​​bepaalde video aan u is voorgesteld op de "Voor jou", klik op het deelpijlpictogram en raak vervolgens het vraagtekenpictogram aan met de tekst "Waarom dit filmpje”. Op dit punt kun je de redenen lezen waarom een ​​bepaalde video aan je is voorgesteld.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Vorige artikel"Allround" camera's: hier is de nieuwe trend van cameratelefoons
volgende artikelRed Magic 8 Pro: beste covers, films en accessoires
Journalist, geboren in 1996. Ik heb een graad in "Publishing and Communication" van de Universiteit van Salerno en heb nog veel dromen in de la. Ik ben een fan van technologie, videogames, tv-series, kunst en doe-het-zelf-remedies. Ik heb al samengewerkt als freelance redacteur en videorecensent met andere kranten, met bijzondere aandacht voor de technologische wereld. Ik heb deelgenomen aan belangrijke nationale en internationale beurzen en evenementen, waarbij ik persoonlijkheden van een bepaald kaliber heb geïnterviewd.