WhatsApp: nu kunt u de status bijwerken met een spraakbericht

WhatsApp-status Spraakbericht

Vanaf vandaag heb je een nieuwe manier om het te gebruiken en bij te werken staat di WhatsApp: heb je er ooit aan gedacht om al je contacten een spraakbericht te sturen, misschien om iets belangrijks voor hen aan te kondigen of om je te herinneren aan het verjaardagsfeestje van je kind? Goed. Met de nieuwe WhatsApp-update kan dat aggiornare uw staat met een spraakbericht en maak het beschikbaar voor iedereen.

WhatsApp introduceert het Stem staat

WhatsApp-status Spraakbericht

Een nieuwe bijwerken di WhatsApp introduceert het Stem staat, een nieuwe manier om uw status op een veel persoonlijkere manier bij te werken. Als je je liever mondeling uitdrukt dan schrijft, als je enkele fragmenten van het laatste stuk dat je hebt gecomponeerd wilt horen, of als je om een ​​andere reden al je contacten een spraakbericht wilt sturen, kun je vanaf vandaag je Status bijwerken van WhatsApp met een gesproken notitie.

Spraakberichten kunnen een maximale duur hebben van 30 seconden en kan vervolgens worden gedeeld in WhatsApp Status. U kunt ook de privacy instellingen status elke keer dat u het vernieuwt om te kiezen wie het kan zien (mijn contacten, mijn contacten behalve..., En alleen delen met...).

Dit is slechts het laatste nieuws dat door WhatsApp is gelanceerd. Er zijn er nog veel meer onderweg, waaronder een functie waarmee u dit kunt doen repareren bepaalde berichten binnen individuele chats en groep. Om meer te weten te komen over het andere aankomende nieuws, raden we aan het onze te lezen toegewijd artikel.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.