Betaalde blauwe cheque van Facebook en Instagram in de Verenigde Staten: binnenkort ook in Europa?

Meta Verified Badge Blue betaalde verificatie voor Facebook Instagram

Weet je nog toen, niet zo lang geleden, Alessandro Paluzzi (bekende en zeer gewaardeerde ontwikkelaar omdat hij herhaaldelijk de functionaliteit van sommige applicaties die toen officieel werden vrijgegeven) aan ons meldde dat Instagram werkte aan een betaald verificatieprogramma? Waartoe tot enkele ogenblikken geleden beperkt was toestand di gerucht, vindt in deze uren materialisatie in een direct door de groep aangekondigd plan Mark Zuckerberg. Nou ja, zelfs omhoog Instagram e Facebook komt blauwe badge... voor een vergoeding.

18 / 03 update: in deze uren is de betaalde blauwe cheque voor Facebook en Instagram aangekomen in de Verenigde Staten. Vind alle informatie in het artikel.

Wat Meta Verified is en hoe het werkt, het betaalde verificatieprogramma voor Facebook en Instagram

Meta Verified Badge Blue betaalde verificatie voor Facebook Instagram

Als je het je herinnert, aan het begin van de maand Alexander Paluzzi meegedeeld dat hij een reeks van de Instagram-code kon identificeren die leek te verwijzen naar een nieuwe functie die dit zou toestaan acquistare un verificatiebadges (als je het niet meer weet, maak je geen zorgen: je kunt herstellen het nieuws te allen tijde). Blijkbaar, meta echt gewerkt bij een betaald verificatieprogramma en kondigde het een paar uur geleden live aan.

Het betreffende programma wordt genoemd Meta-geverifieerd, wordt binnen getest Australië e Nieuw-Zeeland voordat het wordt uitgerold naar andere markten en zal kosten € 12 per maand op het web, waar iOS- en Android-winkelkosten niet van toepassing zijn. Degenen die besluiten zich via de app te abonneren, zullen daarentegen een maandelijkse kost van moeten dragen € 15. Het positieve aspect is dat degene die ervoor kiest om zich te abonneren, beide profielen zal dekken met een enkele vergoeding Facebook e Instagram.

Meta Verified Badge Blue betaalde verificatie voor Facebook Instagram

Zoals aangekondigd door Mark Zuckerberg, Meta-geverifieerd zal gebruikers de blauwe verificatiebadge, A extra bescherming van de vertegenwoordiging endirecte toegang tot klantenondersteuning, binnen een programma dat is ontworpen om de authenticiteit en veiligheid van metaservices te vergroten. Het abonnement is alleen beschikbaar voor gebruikers van 18 jaar of ouder en u wordt gevraagd om een officieel identiteitsbewijs, zoals paspoort of rijbewijzen, om aan te tonen dat de aanvragende gebruiker in de eerste plaats een echte persoon is, en dat zijn identiteit overeenkomt met de profielnaam en foto op zijn Facebook- of Instagram-account.

Update 18/03: officiële aankomst in de Verenigde Staten

In deze uren heeft Meta het programma gelanceerd geverifieerd ook betaald in de Verenigde Staten: Amerikaanse gebruikers van Facebook e Instagram kan de beroemde betaalde blauwe cheque krijgen 11.99 dollar per maand (14.99 indien gekocht via de mobiele applicaties). Met de betaalde identiteitsverificatie kunt u uzelf beschermen tegen nepaccounts die zich kunnen voordoen als andere mensen op de bekende Meta sociale netwerken.

Gezien de snelheid waarmee de nieuwe dienst ook in de Verenigde Staten is ingevoerd, is het mogelijk dat er nog maar een paar dagen (misschien weken) zijn voordat de komst van Meta-geverifieerd anche in Europa. Houd onze pagina's in de gaten om snel al het nieuws te ontdekken.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.