Waarom kiezen voor Tineco FLOOR ONE S5: hoe de iLoop slimme sensor werkt

Tineco FLOOR ONE S5

Het kiezen van een draadloze stofzuiger is altijd een dilemma gezien de vele modellen om mee te jongleren en prijzen die niet altijd toegankelijk zijn (vooral als je streeft naar een krachtige en duurzame oplossing). Ondanks dit de lente aanbiedingen Amazone ze brengen een verleidelijke gelegenheid opgedragen aan Tineco FLOOR ONE S5, bijna 40% korting. Maar waarom voor dit model kiezen? Eenvoudig: voor het gemak waarmee schoonmaken kan worden beheerd!

Tineco FLOOR ONE S5 met iLoop intelligente sensor: reinigen met maximale efficiëntie!

Tineco FLOOR ONE S5

De stofzuiger en vloerwasser Tineco FLOOR ONE S5 het is een oplossing die we goed kennen: het is een topmodel bijzonder presterende en vol geïnteresseerde functies waardoor het een waardevolle bondgenoot is bij het schoonmaken van huizen. Onder deze is het onmogelijk om de niet te noemen Tineco iLoop-technologie: intelligente sensoren detecteren nat en droog vuil en de zuigkracht, rolsnelheid en waterstroom passen zich automatisch aan het soort vuil aan.

Samenvattend is het er een slimme modus waardoor het nog makkelijker wordt om de stofzuiger te gebruiken. Het is niet nodig om instellingen te wijzigen en de reinigingskracht aan te passen: Tineco FLOOR One S5 regelt het direct om de juiste modus en intensiteit van het reinigingsproces te selecteren.

Tineco FLOOR ONE S5

Het apparaat past automatisch de zuigkracht aan op basis van het gedetecteerde vuil, waardoor de reinigingsefficiëntie wordt verbeterd en uitbreiding van de autonomie tot 400%. Dit resulteert in een stofzuiger die effectief schoonmaakt 130 m² met een enkele lading, van het plafond tot de vloer, dankzij de meegeleverde accessoires.

Ben jij de juiste bondgenoot voor de voorjaarsschoonmaak? Mis dan je kans niet om je handen op te houden Tineco FLOOR One S5 tegen een gereduceerde prijs: dankzij de promo op Amazone (met verzending Prime), zakt de prijs naar net €369!

Als u het onderstaande vak niet correct ziet, probeer dan AdBlock uit te schakelen.

Content gemaakt in samenwerking met Tineco.

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.