Tineco FLOOR ONE S5 is een vloerreiniger die zichzelf reinigt, voor een topprijs op Amazon

Tineco FLOOR ONE S5

Le lente aanbiedingen di Amazone ze zijn een gouden kans om geld te besparen: het seizoen van wedergeboorte brengt grote schoonmaakbeurten met zich mee (een traditie voor veel gezinnen), maar waarom niet vertrouwen op een technologische bondgenoot? Tineco FLOOR ONE S5 is een draadloze stofzuiger met vloerreinigingsfunctie, een perfecte high-end oplossing voor de hygiëne van uw vloeren. De prijs daalt met bijna 40% dankzij de Amazon Spring Sale promo!

Tineco FLOOR ONE S5 is een waardevolle bondgenoot voor de voorjaarsschoonmaak

Tineco FLOOR ONE S5

Tineco FLOOR ONE S5 het is niet alleen een krachtige stofzuiger en een nauwkeurige en betrouwbare schrobzuigmachine, maar ook een geschikte oplossing voor wie op zoek is naar maximale hygiëne zonder moeite. Sterker nog, de stofzuiger is uitgerust met een zelfreinigend systeem: de perfecte grote finale na het vegen en dweilen van de vloer.

Zodra de FLOOR ONE S5-stofzuiger op het juiste oplaadstation is geplaatst, is het mogelijk om de zelfreinigende functie. Hierdoor ondergaat de kop van het apparaat een actie centrifugeren wassen en drogen. De borstelrol is in een mum van tijd gereinigd en verwijdert vuilresten en nare geurtjes.

Tineco FLOOR ONE S5

Het systeem is nauwkeurig en efficiënt en het is niet nodig om hete lucht op de borstel te gebruiken na het zelfreinigingsproces. Volgens een studie van Zwietering, et al. (1994) verhogen bacteriën hun groeisnelheid naarmate de temperatuur in een besloten ruimte stijgt. Kortom, een straal hete lucht op de borstel doet niets anders dan een ideale omgeving voor bacteriën creëren.

Kortom, het automatische droogsysteem van Tineco FLOOR ONE S5 het is perfect zoals het is: gewoon starten en de stofzuiger is direct klaar voor een nieuwe schoonmaakbeurt!

We informeren u dat de Tineco-stofzuiger in de aanbieding is bij €369 su Amazone ter gelegenheid van de lente aanbiedingen: een besparing van 38%, maar alleen voor poco!

Als u het onderstaande vak niet correct ziet, probeer dan AdBlock uit te schakelen.

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.