Xiaomi CIVI 3 (14 Lite) viert 100 jaar Disney met een speciale versie

xiaomi civi 3 disney 100 jaar

16 oktober 2023 is de datum waarop i 100 jaar vanaf de geboorte van Disney, een heel belangrijk jubileum voor een bedrijf dat de geschiedenis van animatie en entertainment heeft geschreven: maar wat heeft het ermee te maken XiaomiCIVI3 e Xiaomi 14Lite? Om ons dit direct te vertellen, is het bedrijf, dat anticipeerde op eenbeperkte editie in samenwerking met Disney: hier is wanneer het aankomt en wat het thema zou kunnen zijn.

Xiaomi CIVI 3 krijgt een editie gewijd aan de 100ste verjaardag van Disney

xiaomi civi 3 disney 100 jaar

Aanvankelijk verwees de eerste teaser alleen naar een speciale versie van Xiaomi CIVI 3 "ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum" en daarom verwachtten we een exit tijdens deHerfst 2023. In werkelijkheid zijn de zaken heel anders: u hoeft niet te wachten op de maand oktober, aangezien Xiaomi al heeft bevestigd dat de versie met Disney-thema van CIVI 3 op Inizio Juni.

xiaomi civi 3 disney 100 jaar

Het ontwerp is nog niet onthuld, maar het bedrijf heeft wel het verkooppakket van de terminal getoond. Over dat laatste zou het, volgens de tot nu toe toegepaste logica, ook tot ons moeten komen, maar dan in de vorm van Xiaomi 14Lite (a start 2024); uiteraard ontbreekt er nog steeds een bevestiging van het bedrijf en we vragen ons af of de editie met Disney-thema exclusief voor China zal blijven of ook op onze breedtegraden zal worden gelanceerd.

Terugkerend naar Xiaomi CIVI 3, biedt de nieuwkomer een scherm curvo met resolutie Full HD + en verversingssnelheid a 120 Hz, een MediaTek SoC Afmeting 8200-Ultra, een hoofdcamera met sensor Sony IMX800 van 50 MP (hetzelfde als Xiaomi 13 en Honor Magic 5) en een dubbele selfie camera met dubbel LED-flitser. Als je meer wilt weten, hier is de onze verdieping gewijd!

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.