Noem hem niet opvouwbaar: Xiaomi MIX Fold 4 wordt een cameratelefoon

xiaomi mix fold 4 camera

10 / 02 update: een lek vertelt over de fotografische sensor van Xiaomi MIX Fold 4, vind de details in het artikel.

De evolutie van opvouwbare smartphones, zoals in het geval van de volgende Xiaomi MIX Vouw 4, verschuift ook de aandacht naar de kwaliteit van die van hen fotocamera. De eerste opvouwbare modellen boden verre van dezelfde fotografische kwaliteit als de topmodellen met meer traditionele vormen, ondanks hun hogere kosten. Met de nieuwste generaties zijn we getuige van een grotere aandacht voor de multimediasector, en er wordt een zeer technisch uitgeruste opvouwbare Xiaomi verwacht.

Een leaker onthult hoe de Xiaomi MIX Fold 4 opvouwbare camera zou worden gemaakt

Xiaomi MIX Vouw 4
Credits: Xiaomi

De geruchten worden gerapporteerd door de historische leaker Digital Chat Station, die op zijn sociale pagina's spreekt over een Xiaomi MIX Fold 4 die een viervoudige camera zou hebben Leica da 50 + 50 + 50 + 50 MP, geavanceerder dan de 50+12+10+10 MP van zijn voorganger MIX Fold 3. Wat de hoofdsensor betreft, suggereert de lekkende Kartikey Singh dat deze niet door Sony wordt geproduceerd, maar eerder tot het assortiment behoort Lichte Jager, zoals te zien op Xiaomi 14 Pro e Redmi K70 Pro.

De configuratie zou qua brandpuntsafstand niet veranderen: naast de inmiddels klassieke ultragroothoek zou die er wel zijn twee telelenzen, waarvan er één structuur heeft periscopiale; zoals op MIX Fold 3, maar dit keer met sensoren met een hogere resolutie, ten behoeve van de kwaliteit van de vastgelegde beelden.

Over technische gegevens gesproken, dat weten we al Xiaomi MIX Fold 4 zou hebben topspecificaties, te beginnen met de aanwezigheid van de nieuwste Qualcomm SoC Leeuwebek 8 Gen 4 passeren van de groot nieuws voor de carrosserie en het scharnier. De presentatiedatum is nog niet vastgesteld, maar wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2, wellicht met Wereldwijde beschikbaarheid en samen met de eerste klaptelefoon, de Xiaomi MIX-flip.

Je weet dat we ook bezig zijn WhatsApp? Abonneer je nu op de kanalen GizChina.it e GizDeals om altijd op de hoogte te blijven van actueel nieuws en de beste aanbiedingen op internet!

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.