Midjourney bereidt zich voor op de verkiezingen: het verbod op afbeeldingen van Trump en Biden komt eraan

halverwege de reis
Credits: Canva

dekunstmatige intelligentie als het verkeerd wordt gebruikt, kan het werkelijk aanzienlijke schade aanrichten, vooral in zeer delicate situaties zoals aanstaande verkiezingen president van US. Om deze reden hebben enkele toonaangevende bedrijven in de sector besloten actie te ondernemen door te voorkomen dat gebruikers afbeeldingen genereren van de hoofdrolspelers van de sector. verkiezingen en politicus die de komende weken het toneel zal bezetten. Onder deze is er ook halverwege de reis, een van de krachtigste AI voor het maken en bewerken van afbeeldingen.

Nepnieuws is een nog groter probleem tijdens verkiezingen: Midjourney onderneemt actie

halverwege de reis
Krediet: Bloomberg

david holz, CEO van Midjourney, in een recent interview met de microfoons van Bloomberg heeft aangekondigd dat de dienst het maken van afbeeldingen van zal voorkomen Joe Biden e Donald Trump voor de volgende 12 maand, de periode waarin de verkiezingscampagne en de verkiezingen voor de volgende president van de Verenigde Staten zullen plaatsvinden. Ondanks "wees leuk” bepaalde beelden creëren, de nep-nieuws ze zijn een plaag die moet worden bestreden.

"Ik weet dat het leuk is om afbeeldingen van Trump te maken: esthetisch gezien is het echt heel interessant. Het is echter beter om dit tijdens de verkiezingen niet te doen”, aldus de CEO. In het verleden was deAI werd gebruikt om beelden te creëren van de arrestatie van de voormalige president van de Verenigde Staten: beelden die onvermijdelijk zo zijn ga viraal nogal wat verwarring creëren.

Je weet dat we ook bezig zijn WhatsApp? Abonneer je nu op de kanalen GizChina.it e GizDeals om altijd op de hoogte te blijven van actueel nieuws en de beste aanbiedingen op internet!

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.